0771-14 30 30

Informationskvällar

Kom och lyssna på när vi berättar om våra resor. Vi visar bilder från de olika resmålen och det finns möjlighet att ställa frågor.

Dessa är kostnadsfria, men anmälan är obligatorisk (om det inte är i samband med en mässa) då platsantalet är begränsat. Maila eller ring in din anmälan och meddela datum, ort, namn samt telefonnummer/e-post samt hur många som önskar komma. Maila till info@wiresor.se eller ring 0771-14 30 30.

2 februari. Vi visar bilder och berättar om våra vandringsresor till bl.a. Cinque Terre, Costa Brava, Elba, Gran Canaria, Umbrien, Val d’Isère, m.fl.
Tid: 18.00 – 19.00   Plats: Tegnérgatan 8, Stockholm (Hos vårt systerföretag Världens Resor, ingång på hörnet.)

11 februari. “Travel & Taste” mässa i Örebro. Föreläsning: Vandringar i Europa
Följ med i ett inspirerande bildföredrag från några av Europas vackraste platser för vandring. Föredrags hållare är Niklas Fagerstrand från WI Resor, som är en av Sveriges största arrangörer av vandringsresor.
Tid: 12.30    Plats: Conventum mässahall, Örebro  (Deras hemsida, klicka här…)

15 februari. OBS inställd. Nytt datum kommer. Vi visar bilder och berättar om våra Cykelresor till bl.a. Costa Brava (Spanien), Gardasjön (Italien), Tyrolen (Österrike), Moseldalen (Tyskland), Veneto (Italien) och Kroatien
Tid: 18.00 – 19.00   Plats: Tegnérgatan 8, Stockholm (Hos vårt systerföretag Världens Resor, ingång på hörnet.)

23 februari. Vi visar bilder och berättar om våra vandringsresor till bl.a. Andorra, Dolomiterna (Italien), Österrike, Baskien (Spanien), Cornwall (England), Val d’Isère (Frankrike), m.fl.
Tid: 18.00 – 19.00   Plats: Tegnérgatan 8, Stockholm (Hos vårt systerföretag Världens Resor, ingång på hörnet.)

11-13 mars “Vildmarksmässan” i Älvsjö.  Vi kommer att ställa ut med monter dessa tre dagar och varje dag har vi två bildvisningar, en om vandringsresor och en om cykelresor. När programmet med tider är klart kommer det att finnas på deras hemsida, klicka här…

18 mars   “Unlimited Travel Show”  Detta är en heldags resemässa som vi gör tillsammans med våra systerföretag Världens Resor och Polar Quest. Hela dagen kommer vara fylld av olika seminarier och bildvisningar. Program kommer här inom kort. Plats är samma som förra året, Alströmergatan 20 i Stockholm (Kungsholmen).

Mer information