0771-14 30 30

Jobba hos oss

WI-Resor AB söker reseadministratör / traffic.

Placering
Norrtullsgatan 12 (nära Odenplan), Stockholm

Omfattning av tjänst
100%.

Arbetsuppgifter
Du kommer ha en central roll i företaget då du som administratör / traffic har kontakt med alla reseproducenter i företaget och tar över kontakt med flera internationella samarbetspartners som hotell, bussbolag och flygbolag. Du kommer också själv att boka flygallotment och bevaka när i tid justering måste ske, vilket varierar från olika leverantörer.
Utskick av färdhandlingar (biljetter m.m.) till resenärer.
Utskick av kataloger till de som beställer katalog.
Lägga in bokningar i vårt bokningssystem och skicka ut bekräftelser.
Viss posthantering.
Alla på kontoret hjälps också åt att svara i telefon och prata med kunder

Kvalifikationer
Som person är du en utpräglad administratör som är strukturerad, noggrann och har sinne för detaljer. Du trivs med att ta eget ansvar och har en god förmåga att planera och prioritera. Du har goda datakunskaper med en viss vana av Excel. Det är ett krav att du också har viss erfarenhet av Amadeus. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har god kunskap i engelska, både tal och skrift. Kunskap i ytterligare europeiska språk är meriterande.  Du är serviceinriktad och sprider med hjälp av ditt engagemang både glädje och energi bland dina kollegor. Du har förmågan att se helheten i verksamheten och sätter lagets bästa först.

Tillträde
Omgående

Upplysningar
Om du har frågor skall du prata med vår VD, Niklas Fagerstrand. Tel: 0771-143030 eller niklas@wiresor.se

 

Färdledare för WI-Resor

WI-Resor söker erfarna färdledare inom vandring och cykel för framtiden. Vi söker i första hand färdledare som kan leda våra cykelgrupper och våra vandringsdestinationer i Italien och Spanien, men även till våra andra vandringsdestinationer kommande år. För 2017 har vi inget behov just nu.

Om WI-Resor WI-Resor startades 1994 av Werner och Inga. En grundprincip i alla arrangemang var redan från början att kvalitet skulle gå före låga priser, en inställning som fortfarande är vägledande i framtagande av nya resmål. Vår huvudkategori är först och främst Vandringsresor, men vi erbjuder även Cykelresor, Singelresor och Weekendresor inom främst Europa. Alla resor bygger på konceptet hög bekvämlighet, vilket tex innebär att vi alltid tar flyget och att vi väljer hotell med personlig omtanke. Hotellen är till största delen fyrstjärniga och en flerrättersmiddag ingår också. Många av våra resenärer är vana vid att resa och ställer höga krav..

Att vara färdledare för WI-Resor innebär att du på egen hand ska kunna leda en grupp vandrings- eller cykelresenärer och ta hand om gruppen under deras vecka på destinationen. WI-Resors ansikte utåt är du. Med kunskap om resmålet och känsla för service bidrar du med ditt positiva sätt till att gruppen får en så bra upplevelse som möjligt. Det är viktigt att vara påläst, men också kunna handla självständigt i oväntade situationer. Säkerhet är också mycket viktigt för oss och våra färdledare är alla utbildade i första hjälpen.

Vilka krav ställer vi?

Erfarenhet från att leda vandringar/cykelturer/grupper
eller stor privat erfarenhet av vandring/cykling och servicenäringen
God allmänbildning (vara påläst på resmålet)
Flytande svenska, tala god engelska, gärna italienska och/eller spanska
Ha en hög social kompetens (mycket viktigt)

Meriterande
Natur- & friluftsutbildning
Guideutbildning
Första hjälpen utbildning
Erfarenhet av våra destinationer

Det våra färdledare har gemensamt är att omtanken och intresset för människor samt sin passion för vandring eller cykling.

WI-Resors övergripande mål ;
”Vi vill dela med oss av alla fantastiska platser vi upplevt och att våra resenärers högt ställda förväntningar uppfylls”

Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på info@wiresor.se med en kort presentation av dig själv (märk mailet Färdledare). Vi svarar sedan på din mail och är du intressant ser vi gärna att du kan träffa oss på kontoret. Observera; Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att svara på ansökningar på telefon.
Läs gärna mer om oss och våra destinationer på vår websida.

Mer information