0771-14 30 30

Om WI-resor

Om WI-resor

Som en av Sveriges största arrangörer av vandrings- och cykelresor kan du lita på att våra resor håller hög kvalitet rakt igenom. Det kan det stora antalet återkommande resenärer bekräfta. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att erbjuda aktiva semestrar, vilket för oss betyder att kombinera storslagna upplevelser med bekväm och lyxig avkoppling. Att bo bra och äta gott är viktiga ingredienser i alla våra resor. Dessutom vet vi vad som är en lagom lång dagsetapp, var de godaste middagarna serveras och var den finaste utsiktsplatsen göms. Då det gäller boendet väljer vi i första hand mindre och familjära hotell eller hotell med speciell karaktär, såsom en vingård eller en parador. Bekväma resor innebär bland annat att vi som mest bor på två olika hotell under en vistelse och att det mesta ingår i priset. Du behöver alltså inte oroa dig för oväntade tillägg.

Vad ingår
På våra resor ingår som nämnts det mesta, såsom flyg, transfer, de flesta måltider, svensk färdledning och lokalguide. På många av våra resor har du också tillgång till hotellets relax-avdelning eller pool. På sidan under respektive resa finner du alltid en uppdaterad och exakt redogörelse för vad som ingår i resans pris samt en lite mer utförlig beskrivning av veckans program.

Flyglösningar
De flesta av våra resor är baserade på förbokat direktflyg från Stockholm. Önskar man flyga från annan ort, tar vi fram en skräddarsydd individuell flyglösning på förfrågan. Vi kan även i vissa fall erbjuda resan exklusive flyg, då görs ett flygavdrag. Kontakta oss med din förfrågan.

Resevillkor & bokning
Givetvis ställer vi resegaranti till Kammarkollegiet och följer lagstiftningen gällande paketresor. Det innebär att du som konsument har ett bra skydd. Det är dock viktigt att du som resenär ser över dina reseförsäkringar. Avbeställningsskydd ingår till exempel inte i resans pris. Vill du utöka ditt skydd erbjuder vi därför Goudas olika försäkringar. Läs mer på;

Boka plats på en resa kan du göra antingen på vår hemsida eller per telefon. Du får en bekräftelse med all information om betalning samt gällande resevillkor inklusive avbokningsregler. 

Kontakta oss
Det kan ibland vara svårt att ta ett beslut om vilken resa man ska välja. Då är det ofta bättre att ringa oss och diskutera de olika resvalen. Det finns nästan alltid någon på kontoret som har varit på resmålet och som kan svara på dina frågor. Vi delar gärna med oss av våra upplevelser, så du är varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter
WI-Resor AB
Norrtullsgatan 12A
113 27 Stockholm
Tel 0771-14 30 30
info@wiresor.se
www.wiresor.se

Mer information